2013. augusztus 17., szombat

12-18 hó, 86, MÁRKÁS LÁNY RUHACSOMAG ŐSZRE, TÉLRE - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Eladó a képen látható 12 darabos, márkás ruhacsomag, a kislányom kinőtt ruháiból. Mindegyik használt, szép állapotban van, egy-kettő minimálisan bolyhos, de egyik sem szakadt, hordhatatlan darab. Őszi-téli darabok. Igyekeztem mindegyiket jól látható módon lefényképezni. A ruhákat kimosva tároltam egy ruhászsákban, tehát tisztán küldöm őket. Egy frissítő mosás vagy öblítés elég nekik. Az esetlegesen előforduló kisebb hibákat minden esetben jelzem a leírásban.
A termékeim között van (és lesz) még 86/92-es méretű kislány ruhacsomag, valamint 2-3 évesekre (92/98) és 3-4 évesekre való (98/104-es) ruhacsomag, folyamatosan töltöm fel őket.
Az ár és a postaköltség a képeken látható összes ruhára és kiegészítőre vonatkozik.
 
Tartalma:
- 1 db polár pulcsi
- 2 db téli kardigán
- 1 db kötött ruha /tunika
- 1 db átmeneti kabát (őszre, enyhébb téli időre)
- 5 pár zokni
- 1 db nylon harisnya
- 1 hajpánt
 
A csomag tartalma részletes leírással, pontos méretekkel (ahol két adat van, ott először nyugalmi állapotban mértem, aztán maximumra kihúzva):
 
 
1) Színes csíkos polár pulcsi NEXT
12-18 hó, 86-os. Mell: 2 x 32-38 cm. Derék: 2 x 32-38 cm, hossz válltól 35 cm, ujjhossz válltól 29 cm. Szép állapotban.
 
2) Rózsaszín alapon színes tunika / kisruha, GEORGE
A beleírt méret szerint 9-12 hó, de azért tettem ebbe a ruhacsomagba, mert nagyobb, az én kislányom 12-18 hónapos korában hordta. Később is jó lett volna még rá, de akkor mát túl meleg volt hozzá. Mell: 2 x 27-53 cm, derék 2 x 30-35 cm (lefelé harang alakban bővül), hossz válltól 50 cm. Anyaga 60% pamut, 40 % akryl. Szép állapotban.
 
3) Halvány mályva polár felső, 3D virág dísszel, AUCHAN (ott vettem)
18 hó, 86-os. Mell: 2 x 30-36 cm, derék 2 x 30-36 cm, hossz válltól 32 cm, ujjhossz 26 cm. Elől patentekkel záródik. Szép állapotban.
 
4) Piros alapon színes mintás kötött, zipzáros, kapucnis kardigán
Nincs benne méret- és márkajelzés, a kislányom egyidőben hordta a többivel és a mérete is kb. akkora, mint a csomag többi darabja. Színes 3D mintákkal: bárány, nyuszi, napocska, házikó, felhő. Igazi különleges darab. Mell: 2 x 31-37 cm. Derék 2 x 31-37 cm, hossz válltól 34 cm, ujjhossz válltól 26 cm. Szép állapotban van.
 
5) Rózsaszín átmeneti kabát, GEORGE
12-18 hó, 86-os. Anyaga orkán. Ujja belül polárral bélelt, máshol egy vékonyabb, vatelinszerű bélés van benne. Mi ősszel és enyhébb téli időben használtuk, a nagyszülőknél volt váltókabát. Mell: 2 x 35-37 cm, derék 2 x 34-36 cm, hossz válltól 41 cm, ujjhossz (nyaktól mérve! ) 38 cm. Használt, jó állapotban van. Apró hibája, hogy hátul, lent, a legalján van egy kb. 2 milliméteres halvány folt. Nem vészes, de azért jelzem.
 
6-7-8-9-10) 5 pár csajos pamut zokni
19-22 közötti méret. Többségüket a Tescóban vettem, de már nem emlékszem mindegyikre. Jó állapotban vannak.
A hosszuk lábujjtól a sarokig nyugalmi állapotban 11, 5 cm, maximumra kihúzva 14 cm.
 
11) Sárga alapon színes mintás, csajos nylon harisnya
Nincs benne méret- és márkajelzés, ajándékba kaptuk. A kislányom 12-18 hónapos kora között hordta. Bicikliző bárány, házikó, virág mintával, nagyon édes. Derék: 2 x 19-28 cm. Hossz: (deréktól-lábujjig mérve): 54 cm. Kicsit bolyhos, de még használható.
 
12) Hajpánt
Fekete alapon piros szívecske mintával. A kislányom ezt is 12-18 hónapos kora között hordta. Elasztikus anyag. Fejkörfogat: 2 x 16-26 cm (minimum-maximum).
Ha időd engedni, nézz körül nálam, sok szép gyerek és felnőtt ruhám van még, hátha találsz még magadnak kedvedre valót!
 
Ha tetszik egy termékem, de csak azért nem licitálsz rá, mert később tudnád csak kifizetni, nyugodtan kérdezz rá licitálás előtt, az eladónak szánt üzenetekben. Ha nekem is megfelel az általad javasolt ésszerű dátum (max. 2 hét), előre megbeszéljük a halasztott fizetést.
----------------------------------------------------------------------------
Súlyuk csomagolás nélkül: 900 gr
 
A postaköltség becsült összeg, pontos árat csak csomagolás után tudok mondani.
 
 
Szállítás és fizetés módja
Szállítási alapdíj
 
 
Személyes átvétel (Pécsett)
0 Ft
 
 
MPL vaterafutárral, 2 kg-ig, előre utalás után:
Posta Pontig (2 kg-ig) 760 Ft,
Házig: 920 Ft
Standard csomagként 2 kg-ig, előre utalás után: 1. 000 Ft
 
 
 
OTP-re lehet utalni.
 
A termékkel kapcsolatban minden kérdésre nagyon szívesen válaszolok.
 
Kérem a nyertes licitálót, hogy a termék leütése után 2 napon belül legyen kedves, jelentkezzen emailben!
 
Ha valaki több dolgot szeretne vásárolni, kérem, jelezze, akkor természetesen - egy ésszerű időkereten belül- megvárom a többi aukció lejártát. Ebben az esetben egyben postázom a termékeket, hogy olcsóbb legyen a postaköltség.
 
A vételárat kérem 5 napon belül átutalni. Ha valaki esetleg csak később tud fizetni, kérem, legyen szíves ezt a termék adatlapján a kérdések között ELŐRE egyeztetni velem!
 
Csak előre utalás után és csak ajánlottan postázok, hetente kétszer, a pénz megérkezése utáni 1-4 napon belül. Általában a vevő kérésére és felelősségére sem postázok simán, mert ha esetleg eltűnik a levél, nem tudom igazolni, hogy feladtam a terméket, és szeretném elkerülni az ilyen helyzetekből adódó semleges értékelést. Kérek minden licitálót, hogy ezt legyen kedves figyelembe venni! Ha valaki feltétlenül ragaszkodik a sima postázáshoz, akkor a feladáskor számlát kérek a vevő nevére, amivel igazolni tudom a levél feladását. 2013. július elsejétől az A4-es borítéknál nagyobb méretű csomagokat nem lehet simán feladni, csak ajánlott levélként vagy csomagként.
 
Ha a nyertes licitáló a leütést követő 5 napon belül nem jelentkezik, akkor negatív értékelés mellett újra meghirdetem a terméket.
 
Személyes átvétel Pécsett lehetséges a lakcímemen, a belváros / Tettye környékén. Ha a kérdések között előre jelzi valaki, akkor esetleg más városrészek is szóba jöhetnek az átadásnál, ez azonban ELŐZETES külön egyeztetést igényel.
 
Érdemes szétnézni a többi termékem között is (a felhasználó nevem alatt, a Teszveszen Az eladó összes aukciójának megtekintése / a Vaterán Az eladó további termékei gombra kattintva), mert folyamatosan töltök fel újakat.
 
Ha tetszenek a termékeim, a Vaterán a Termékfigyelő, a Teszveszen a Feliratkozás az eladó aukcióira funkcióra kattintva folyamatosan nyomon követhetőek az új feltöltéseim.
 
Jó licitálást kívánok!


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2013-09-01 20:00
. 12-18 hó, 86, MÁRKÁS LÁNY RUHACSOMAG ŐSZRE, TÉLRE - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése