2013. szeptember 1., vasárnap

EKOL Navy Black gáz- és riasztópisztoly - Jelenlegi ára: 27 900 Ft

Szabadon megvásárolható török gyártmányú félautomata gáz-, riasztó fegyver, mely az éles Beretta M92 Compact. Rövid csöve és könnyített szánja lehetővé teszi, hogy a fegyver, viselés közben is jól rejthető maradjon. Tárkapacitása 16 db. Hossza 193 mm, magassága 135 mm, szélessége 38 mm. Súlya 1076 g. Kalibere 9 mm PAK. Anyaga spiáter, kivétel a kakas, ami acélból készült. Elsütő szerkezete SA/DA rendszerű. Kétkezes fegyver, mindkét oldalán biztosítóval. Hatásos lőtávolsága 3-4 méter között van.
Előnyei:
-       nagy tárkapacitás
-       töltőfogás (felhúzás) elrettentheti a támadót
-       nagy tűzgyorsaság
-       lapos kialakítás, (nincs forgótár) ezáltal könnyebb viselés.
Felhasználási területe önvédelem. Jogos védelmi helyzet: „ Nem büntethető, akinek a cselekménye a saját, illetőleg a mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetőleg ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához szükséges. ”
 
A FEGYVER GARANCIÁLIS, az MKH kártyával viselési engedély váltható ki, a kártya érvényességi ideje 2017. A vételár tartalmazza az MKH kártya díját is. Gyári dobozolt állapotban, rakétázó toldattal, használati útmutatóval kerül átadásra. A fegyverhez gáz-, riasztó patron, fegyvertok és egyéb kiegészítő is rendelhető.
Az ár tatalmazza a 6% vaterajutalékot!



Jelenlegi ára: 27 900 Ft

Az aukció vége: 2013-09-20 15:59
. EKOL Navy Black gáz- és riasztópisztoly - Jelenlegi ára: 27 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése