2013. augusztus 26., hétfő

HEGYIKRISTÁLY 6 MM/40 CM VIP - Jelenlegi ára: 1 450 Ft

FŰZHETŐ GOLYÓK.
TOTÁL TISZTA.
Lelki hatásai
Támogatja a személyiségfejlesztést. A hegyi kristály egy gyógyító kristály, amely jó gondolatokat és szelíd erőt sugároz. Hatásos a teljes testre és harmonikusan oldja fel valamennyi terület blokádjait. A hegyi kristály felszabadít bennünket a stressz alól.
Több figyelmességet és érzékenységet eredményez a partnerkapcsolatban. Segít a problémákat egyszerű módon megoldani. Feloldja az energiablokkokat. A hegyi kristály a tiszta értelem köve. Megadja a testnek azt, amire pontosan szüksége van. Segít a hideg részeken, illetve a túláradó energiát is szabályozni lehet vele. Stabilizálja és megtisztítja az aurát.
Fizikai hatásai
Sok szervre van hatással és mindenhol használható, ahol tisztulás megy végbe, gyomor- és bélproblémáknál, segít az érzéstelen vagy süket testrészeket újra aktivizálni, hatékony láz esetén is. Negatív energia, elektroszmog, vízér, blokádok, émelygés, negatív sejtfejlődés ellen.
A hegyi kristály segít a rosszullét ellen, ami gyerekeknél gyakran fellép autózáskor. Szabályozza a keringést, regenerálja az idegrendszert. Menstruációnál, influenzánál a hegyi kristály új energiát ad. Hatásos a vérünkre is.
Éppolyan jó hatása van fejfájásnál, porckorong-problémánál, szívinfarktusnál és szempanaszoknál, mint pajzsmirigy-megbetegedéseknél, bőrbetegségeknél, hátfájdalmaknál, emésztési problémáknál és túlsúlynál. Hatásos vérzéscsillapító.
A hegyi kristály megtisztítja az ereket a lerakódásoktól, mely az egészségünket tartósan rosszabbítja. Így javíthatunk a hegyi kristály rendszeres használatával szívpanaszokon, magas vérnyomáson, illetve az oxigénellátással kapcsolatos problémákon. A hegyi kristály vitalizál, ezenkívül jó a bőrre, hajra, körmökre, csontokra is.
Egyéb jellemzők
A hegyi kristály a tökéletesség, a tisztaság és a szeretet szimbóluma. Minden ember lelkitársa. A hegyi kristály megmutatja, hogyan legyünk alázatosak.


Jelenlegi ára: 1 450 Ft

Az aukció vége: 2013-09-13 11:28
. HEGYIKRISTÁLY 6 MM/40 CM VIP - Jelenlegi ára: 1 450 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése