2013. augusztus 5., hétfő

5 db kosaras NBA kártya / különleges ( 4.) - Jelenlegi ára: 10 Ft

KÜLÖNLEGES /    5 db NBA  kosaras  kártya . Az ár az 5 db ra  vonatkozik .  
Kérem  a  termékleirást  és  a  termékhez  tartozó képeket  is  nézze  meg, sok hasznos  információt  talál.  
LICITET CSAK NAGYON ALAPOSAN MEGINDOKOLT ESETBEN TÖRLÖK!!!! -kérlek ezt vedd figyelembe. Köszönöm!
Felhívom szíves figyelmedet, hogy kapcsolatfelvételre 3 nap, a fizetés teljesítésére - az utalásra - 7 nap áll rendelkezésedre! Mivel a termékeimet folyamatosan töltöm fel, ezért ( összegtől függően ) heti részutalást kérnék. Köszönöm.
A szállitási és garanciális feltételeket és az I oldalmat kérlek olvasd el!   HA TÖBB TERMÉKEMRE SZERETNÉL LICITÁLNI ÉS AZOK KÜLÖNBÖZŐ IDŐPONTOKBAN JÁRNAK LE összegtől függően a licit lejárata után 7 napon belül részutalást kérek. HA EGY TERMÉKET VESZEL A FIZETÉSRE 1 HÉT ÁLL A RENDELKEZÉSEDRE , ELLENKEZŐ ESETBEN NEGATIV MINŐSITÉST ADOK!
A csomagot, illetve az ajánlott levelet igyekszem a pénz megérkezését követő 5 munkanapon postázni. Előfordul, hogy a munkám miatt 1-2 nappal később tudom ezt teljesíteni, kérem, ezt vedd figyelembe!
SIMÁN , ELSŐBBSÉGI MÓDÓN SOHA NEM POSTÁZOK!!!! - ne is kérd! sem saját felelősségre, sem egyéb indokkal! Előre értékelésre sem, mert úgy mi értelme van értékelni ha nem is tudod : meg vagy- e vele elégedve , tetszik -e stb... , hiszen erről is szól az értékelés. KAPTAM MÁR ELÉG ROSSZ ÉRTÉKELÉST MERT NEM JUTOTT EL A VEVŐHÖZ!!!!
KÉRLEK SZÉPEN HA KÜLDEMÉNYT  VÁRSZ TEDD MEG, HOGY  ÉRDEKLŐDSZ  NÁLAM AZ AJÁNLÁSI RAGSZÁM - VAGY A CSOMAGAZONOSITÓ  UTÁN ( ha  10 napon belül nem kaptad meg, mert  a  postán addig  őrzik számodra  és  utánna  visszaküldik nekem ) 
KÖSZÖNÖM HOGY EZEKET VÉGIGOLVASTAD!!


Jelenlegi ára: 10 Ft

Az aukció vége: 2013-08-22 18:50
. 5 db kosaras NBA kártya / különleges ( 4.) - Jelenlegi ára: 10 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése