2013. augusztus 6., kedd

Feng-Shui három Buddha - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Három feng-shui Buddha. Jó állapotban, csak álldogáltak a helyükön. : ) Jó fejek.  
Személyesen, egyeztetés után Budapest XXII. vagy XIII. kerületében átvehető, vagy vaterafutárral postázom a vevő terhére.
Kérem a nyertest, hogy a leütést követő három munkanapon belül vegye fel velem a kapcsolatot, és két héten belül bonyolítsuk le az üzletet! Leütés után nem áll módomban eltekinteni az adás-vételtől!  
Licitet nem törlök!
3/13. A Vaterán - a Ptk. 211. §-a szerint - az érvényes ajánlatot tevő Felhasználó, mint vevő a tranzakció zárásáig az ajánlatához kötve marad, mivel a Szolgáltatás jellegéből kifolyólag az ajánlati kötöttség kizárása nem lehetséges. Az ajánlati kötöttség időtartama a tranzakció időtartamával egyezik meg.
3/15. A tranzakció lezárását követően az eladó és a vevő között szerződés jön létre. A szerződésben foglaltakat mind a vevő, mind az eladó köteles teljesíteni és betartani, vagyis az eladó köteles a felkínált terméket/szolgáltatást a kialakult leütési áron a vevőnek értékesíteni, a vevő pedig, az eladó szerződésszerű teljesítése esetén köteles a terméket/szolgáltatást ezen a leütési áron megvenni és átvenni/igénybe venni.



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2013-08-23 19:44
. Feng-Shui három Buddha - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése